'Kazanılan hiç bir şey olmadı';

'Kazanılan hiç bir şey olmadı'

İl Özel İdare KHS Kulüp Başkanı Nida Sinsi, Taşköprüspor'la oynanan karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu....

Üç puan aldıklarına sevinemediklerini söyleyen Başkan Sinsi,  'Keşke centilmence bir maç oldu diyebilseydik ama maalesef yaşanılanlar ortada'' dedi.

Karşılaşmanın ne Taşköprüspor'a ne de İl Özel İdarespor'a bir şey kazandırmadığına vurgu yapan Kulüp Başkanı Sinsi, ''Sadece üç puan aldık, geriye kalan her şey kayıp'' dedi.

Maçta yaşanılan olayları herkesin kendi açısından düşünebileceğine dikkat çeken Sinsi, ''Maçın içerisindeki olaylarla, mücadelenin sonrasındaki olayları ayrı tutuyoruz. Karşılaşma esnasında kenarda yaşanılan olayları teknik heyetlerin kendisini tutamamasıyla alakalı'' dedi.

Karşılaşmanın sonundaki olaylarla ilgili de konuşan Sinsi, ''Futbolcularımız, mücadelenin ardından galibiyet fotoğrafı çektirmeye gidiyorlardı. Fakat, Taşköprüsporlu futbolcular, formalarını çıkarıp bizim oyuncularımızın üzerine gitti. Kazanmayı herkes istiyor ama sayın Taşköprüspor başkanı da farkındadır ki, bu maçta da hiç bir şey kazanmadık. Kötü bir maç oldu.  Ne üç puanın keyfi ne de öne geçmenin keyfi var. Sadece neden böyle olduğuna dair kendi kendime sorular soruyorum. Keşke, centilmence geçti, galip geldik diyebilseydik ama olmadı'' dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum