Vestel’den Belediyespor reklamı;

Vestel’den Belediyespor reklamı

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ana Sponsoru Vestel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel reklamında Kastamonu Belediyespor’a yer verdi....

Temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün yanı sıra, Vestel’in ana sponsorluğunu üstlendiği A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcularından Zehra Güneş, Eda Erdem Dündar ve Cansu Özbay; cimnastikte başarılarıyla adından söz ettiren Ayşe Begüm Onbaşı, Göksu Şanlı Üçtaş, Nazlı Savranbaşı, Sena Elçin Karakaş ve Sıla Karakuş ve yelken sporunun önemli kadın temsilcilerinden Okyanus Arıkan da reklam filminde yer aldı.

 

Kastamonu Belediyespor’dan kaptan Serpil İskenderoğlu, kaleci Halime İslamoğlu, Kübra Sarıkaya ve Neslihan Çalışkan reklam filminde rol aldı. Vestel reklam filmini izleyicisine “Ardında bitmeyen emekle dolu 364 dün olan tüm kadınlarımızın bugününü, 364 dünüyle birlikte kutlarız” mesajıyla birlikte duyurdu.

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise paylaşımında; “Dünümüzde, bugünümüzde, her anımızda yanımızda Vestel var. Teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum