Tarım Bakanı Pakdemirli, Kastamonulu oldu;

Tarım Bakanı Pakdemirli, Kastamonulu oldu

AK Parti İl Teşkilatı, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal ve Vali Avni Çakır ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi ziyaret etti. Ziyarette; Bakan Pakdemirli'ye 'Fahri Hemşehrilik Beraatı' verildi....


AK Parti İl Teşkilatı, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal ve Vali Avni Çakır ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi ziyaret etti. Ziyarette; Bakan Pakdemirli'ye 'Fahri Hemşehrilik Beraatı' verildi.

Ziyarette; Vali Avni Çakır ve İGM Başkanı Güray Parçal'la birlikte AK Parti Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü, Kadın  Kolları Başkanı Neslihan Tufan Kaya da bulundu.

AK Parti Milletvekili Metin Çelik de konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede;

 

''Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye, 11 Ağustos’ta yaşamış olduğumuz sel afeti ve diğer konularda ilimize vermiş olduğu destekler nedeniyle Kastamonu İl Genel Meclisimiz tarafından verilen Fahri Hemşehrilik Beratının takdiminin ardından kendileriyle istişarelerde bulunduk, taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza ilimize vermiş olduğu destekler nedeniyle teşekkür ediyorum'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum