Nefes Hastanesi, hasta kabulüne başladı;

Nefes Hastanesi, hasta kabulüne başladı

Kastamonu'nun özel hastane anlamında önemli bir ihtiyacını karşılayacak Özel Nefes Hastanesi, hasta kabulüne pazartesi günü itibariyle başlıyor....

Yaklaşık 40 milyon liralık bir yatırımla Kastamonuluların hizmetine girecek olan Dr. Sinan Altıkulaç,  Dr. Muhittin Öncü ve iş adamı  Yaşar Çelik  tarafından kurulan Nefes Hastanesi, Pazartesi günü hasta kabulüne başlıyor.

40 milyon liralık bir yatırımla Kastamonu sağlığına hizmet edecek olan Özel Nefes Hastanesi, ileri teknoloji ve cihaz donanımıyla 4 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek. Özel Nefes Hastanesi, toplam 48 hasta yatağı ve alanında uzman hekimlerden oluşan toplam 170 personeli ile standartların üzerinde bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyor.

HANGİ ALANLARDA HİZMET VERECEK?

Özel Nefes Hastanesi, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıklı ve Doğum, Göz Hastalıkları, Dahiliye, Kulak-Burun-Boğaz, Üroloji, Çocuk Hastalıkları, Mikrobiyoloji, Anestezi, Radyoloji ve Biyokimya bölümlerinin yanında hastalarına Diyetisyenlik ve Psikoloji alanlarında da hizmet sunacak. Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sinan Altıkulaç, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Dr. Muhittin Öncü ile Yaşar Çelik olacak. Özel Nefes Hastanesi’nde Başhekimlik görevini Dr. Muhittin Öncü üstlenecek. Başhekim Yardımcısı Dr. Oktay Altunay olurken, Genel Koordinatör Kayhan Yaman ve Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Arzu Dinç de hastanenin yönetim kadrosunda görev alacak. SGK, özel sigortalar, tamamlayıcı sigortalar ve bankalarla da anlaşmalı çalışacak.

ÖZEL NEFES HASTANESİ’NİN HEKİM KADROSU

Özel Nefes Hastanesi’nin hekim kadrosunda ilk etapta kimlerin olacağı da duyuruldu.Göz Hastalıklarında Op.Dr. Muhittin Öncü, Op.Dr. Alper Şanlı, Op.Dr. Emre Uzunoğlu, Op.Dr. Murat Topçu, Genel Cerrahi ’de Op.Dr. Hayati Malçık, Kulak-Burun-Boğaz’da Op.Dr. Kübra Topal, Kadın Hastalıkları ve Doğumda Op.Dr. Saadet Hızarcı ve Op.Dr. Ece Kalkan, Çocuk Hastalıklarında Uzm.Dr. Fethiye Yıldız, İç Hastalıklarında (Dahiliye) Uzm.Dr. Fatma Akyel, Uzm.Dr. Mehmet Binici, Radyoloji ’de Uzm.Dr. Ahmet Özden, Anestezi ’de Uzm.Dr. Adem Karabıyık, Biyokimya ’da Uzm.Dr. Kürşat Kadir Canlı, Mikrobiyoloji ’de Uzm.Dr. Erdoğan Büyükyazıcı, Acil Hekimi olarak Dr. Oktay Altunay, Dr. İlyas Cuma, Eczacı Ayşenur Uzun, Diyetisyen Laden Hekimoğlu ve Psikolog Simge Özdemir yer aldı.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
  • Recep Özdemir / 18.02.2022 13:36

    Çok ğüzel bir hizmette memleketimize hayırlı olsun inşallah fakat buranın bir adresi olmalı sanki sanal bir yermiş gibi bahsedjlyor bir türlü adrese ulaşamadık

  • İhsan Üstün / 18.02.2022 23:10

    Memleketime hayırlı olsun Görev alan Doktorlarımıza başarılar dilerim

  • Osman Yazımcı / 20.02.2022 15:31

    Hayırlı olsun.Inşallah kaliteli hizmet verirler.Rekabet olur.İlimiz için bir ihtiyaçtır.

  • Nımet sarıoglu / 21.02.2022 13:07

    İnşallah hersey cok guzel olur Allah yardımcıları olsun