Özel İdare'de en acı tören;

Özel İdare'de en acı tören

Kastamonu İl Özel İdaresi'nde şef olarak görev yapan Nurten Kocasüleyman, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti....

Kocasüleyman'ın cenazesi, İl Özel İdaresi Ana Binasında yapılacak tören sonrası ikindi namazını müteakip Merkez Kırcalar Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

 

Cenaze törenine Vali Avni Çakır, Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, Vedat Yılmaz, İGM Başkanı Güray Parçal, Genel Sekreter Selçuk Aslan, Genel Sekreter Yardımcıları Nida Sinsi, H.İbrahim Sanık, Yol İş 2 No’lu Şube Müdürü Sadık Düzgün ile kısım müdürleri, mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.

 

Genel sekreter Selçuk Aslan,  yaptığı konuşmada; ''30 yılı aşkın bir süredir birlikte görev yaptığınız ve çokça anılar biriktirdiğiniz, iyi bir insanı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Merhume Nurten Hanımı bundan sonra hayırla yad edip, tebessüm eden yüzüyle hatırlayacağız. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine mesai arkadaşlarımız adına sabırlar diliyor, mekânı cennet olsun diyoruz'' dedi.

Vali Avni Çakır’da yaptığı kısa konuşmada;'' Özel idare camiasının çok kıymetli bir ferdini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Her bakımdan örnek bir anne, komşu, arkadaş ve örnek bir memur personel olan verilen görevleri yerine getirmiş, kendinden küçüklerin ablası, kardeşi iyi bir insan olan kişi Nurten Hanımın eşine, kızlarına sabırlar başsağlığı dilerken onların her türlü ihtiyaçlarında devlet olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirtiyorum. Allahın rahmetine kavuşan Nurten hanımı böylesi bir sevgi seliyle uğurluyor, tüm camiamıza baş sağlığı diliyorum'' dedi.

Törenin ardından dualar eşliğinde helâlık alınan Nurten Kocasüleyman , köyündeki aile kabristanlığına defnedildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum