'2023, Cumhur ittifakının zafer yılı olacaktır';

'2023, Cumhur ittifakının zafer yılı olacaktır'

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi ve AK Parti Belediye Meclis üyeleri Ülkü Ocakları'nın yeni il binasını ziyaret etti. Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Cumhur ittifakı vurgusu yaptı....

Ziyaretin ardından değerlendirme yapan Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, ''AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi olarak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emin Çınar , Belediye Meclis Üyelerimiz İşadamı Zeki Kebecioğlu , Yeşilay Başkanı İzzet Serhat Köylü ile birlikte Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanı Haluk Yakar beyi ve yönetimini yeni yerlerinde ziyaret ettik.  Bilindiği üzere Ülkü Ocakları Türk Ocakları Derneği adı altında 25 Mart 1912 tarihinde resmi olarak kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana özellikle milli ve manevi değerlere bağlı vatanını bayrağını ve milletini seven gençler yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Biz de yapmış olduğumuz bu ziyaretimiz ile 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimine gittiğimiz süreç içersinde Cumhur İttifakı'nın önemini ve bu hususta birlikte çalışmanın değerini karşılıklı olarak vurguladık'' dedi.

Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin en geniş siyasi dayanış örneği olduğuna vurgu yapan Başkan Akif Güzel, ''Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi, bu ittifak asla gizli veya açık pazarlıklar üzerine kurulu değildir.  AK Parti olarak yeni bir heyecanla, daha büyük bir aşkla 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz. Şunu unutmayalım, 2023 Cumhur İttifakı'nın yeni bir zafer yılı olacaktır. Cumhur İttifakı bir masa başı ittifak değil, gönül mutabakatıdır.   AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 2023’te yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz. Cumhur İttifakı Türkiye'nin Türk İslam Coğrafyasının umudu olması ve yeniden büyük Türkiye'nin inşası anlamında büyük önem taşımaktadır. AK Parti olarak bu büyük düşüncenin ve ufkun farkında olarak çalışmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.  Ülkü Ocakları İl Başkanı Haluk Yakar beye ve yönetimine ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emin Çınar beye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz'' ifadelerine yer verdi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum