Festival alanı, eğlenceye hazır!;

Festival alanı, eğlenceye hazır!

29-30 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek Araç Yayla Kış Festivali öncesinde, Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya açıklamalarda bulundu....

Fındıklı ,Gölcük yaylasında gerçekleştirilecek 1. Yayla Kış Festivali hazırlıkları sona erdi. İki gün sürecek zengin içerikli etkinliklere çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

 

Araç Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek festival  etkinliği yolunu Araç Kaymakamlığı Özel idare ekipleri ve belediye araçları ve görevlileri yol güzergahında titiz çalışmalar sürdürerek ulaşım aksaklıkları yaşanmaması için üstün gayret göstererek çalışmalarını sürdürüyorlar.

 

Kış Festival alanında son hazırlıkları yerinde inceleyen Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya Kış Festivali etkinliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Sarıkaya, ''Yaylalarımızın kış güzelliğini de gözler önüne sermek, farkındalık yaratmak amacıyla Kış festivali etkinliğimizi düzenledik. Değerli organizasyon komitemizle birlikte Araç İlçemizin Yeşil denizinin güzelliğini beyaz gelinliklerle süslenmiş haliyle de kış turizminde tercih edilebilecek bir organizasyonu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şu ana kadar her şey çok güzel, zengin içerikle yarışmalar ve etkinliklere ailelerin gelip heyecan ve stres atmalarını yaş almış hemşerilerimizde kış festivali etkinliğine iştirak ederek çocukluk günlerine götürerek nostalji yaşamalarına imkan sağlayacağız'' dedi.

 

Sarıkaya, şöyle devam etti; ''Her yıl geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz kış festivaline katılacak tüm konuklarımıza Araç ilçemizin misafirperverliğini göstererek ağırlamak istiyoruz.''

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum