AK Parti muhtarlarla istişareye devam ediyor;

AK Parti muhtarlarla istişareye devam ediyor

AK Parti Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal ve Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Kuzyaka Bölgesi muhtarları ile biraraya geldi....

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda Kuzyaka Bölgesindeki köylerin taleplerini muhtarlardan dinleyen Milletvekili Çelik, İl Başkanı Ünlü, İgm Başkanı Parçal ve Merkez İlçe Başkanı Güzel, konuların çözümüne ilişkin muhtarlarla istişarelerde bulundu.

 

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Doğan ÜNLÜ "Bugün bölge bölge Muhtarlar Buluşmalarımızın üçüncüsünü Kuzyaka Bölgemizdeki muhtarlarımız ile gerçekleştirdik. Kuzyaka Bölgemizde bulunan köylerimizin muhtarları ile köylerimizin meselelerine, talep ve isteklerine dönük verimli bir toplantı oldu. Köylerimiz, köylerde yaşayan hemşehrilerimiz en güzel hizmeti hak ediyorlar. Gerek alt yapı gerekse üst yapı noktasında köylerimize en güzel hizmeti verebilmek için kurumlarımızla, teşkilatımızla, il genel meclisi üyelerimizle yoğun bir mesai harcıyoruz. 2021 dönemi salgın ve sel afeti gibi yüz yılda bir karşımıza çıkan büyük hadiselere rağmen, köylerimizi de hizmetten geri koymadığımız bir yıl oldu. Tüm zorluklara rağmen gerek 2021 programımızı tamamlayabilmek, gerekse köylerimizin anlık ihtiyaçlarına cevap verebilmek için büyük bir hassasiyetle çalıştık. Köydes ödenekleri noktasında en çok ödeneği alan iliz. İnşallah 2022'de bu rakamı yukarılara çekerek daha çok hizmeti sahaya yansıtmak istiyoruz. 2022'nin köylerimiz için, Kastamonu'muz için daha verimli bir yıl olmasını temenni ediyorum. Katılımları için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.' dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum