Rektör Topal’dan Anadolu Hastanesi’ne ziyaret;

Rektör Topal’dan Anadolu Hastanesi’ne ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Kastamonu Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Başkanı Esat Çelik, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’ne taziye ziyaretinde bulundu....

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Daire Başkanı Esat Çelik, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Kırgeç, Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı Mustafa Balcı tarafından ağırlandı.

22 Aralık 2020 ve 29 Kasım 2021 tarihlerinde vefat eden Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Radyoloji Uzmanı Dr. Vedat Gök ile Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Metin Baş’a taziye dileklerini ileten Rektör Prof. Dr. A. Hamdi Topal, “Kastamonu ve sağlık camiasına önemli hizmetlerde bulunan doktorlarımızın vefatından dolayı büyük üzüntü içindeyiz. Bu salgın döneminde hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, sağlık camiamıza, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi yönetimine ve çalışanlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Rektör Topal ayrıca, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nin İnebolu yolu üzerinde yapacağı yeni hastane projesini duyduğunu ve memnuniyetle karşıladığını da ifade etti. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum