Uçağımız çürüyor!;

Uçağımız çürüyor!

24 Haziran genel seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vaatleri arasında yer alan ve Kastamonu'da dönemin Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın girişimleriyle hizmete açılan Millet Kıraathanesi kapanırken, uçağın bir çok kısmında paslanmalar meydana gelmeye başladı....

Kapısı demirlerle mühürlenen ve Kastamonu Belediyesi'nin himayesinde olmasına rağmen belediyenin gündeminde dahi yer almayan Uçak Kafe, şehrin en güzel noktalarından birini işgal ederken, gelenler ise kafenin önünde fotoğraf çekinmekleyetiniyor.

Kastamonu halkının vergileriyle açılan ve ciddi bir yatırım bütçesine sahip olan uçak kafe, ne yerinden kaldırılıyor ne de yetkililerin odağına girmeyi başarıyor.

Aktekke Mahallesi'nde hurdadan alınan Boeing 737 tipi yolcu uçağı, Millet Kıraathanesi olarak hizmet vermeye başlamıştı. Şehrimize ziyarete gelen birçok vatandaşın uğrak noktası olmaya başlayan fakat pandemi sebebiyle bir süre kapalı kalmasının ardından daha sonra açıklanmayan bir sebeple hizmete açılmayan uçak görünümlü Millet Kıraathanesi'nin akibeti merak konusu oldu. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum