Jandarma KOM’dan ‘sahte içki’ baskını;

Jandarma KOM’dan ‘sahte içki’ baskını

Pınarbaşı ilçesine bağlı Sümenler Köyünde 20 Aralık’ta misafir olarak bulunan Romanya uyruklu Türk vatandaşı M.A. (40) isimli kadının ev sahibi C.B. (55) tarafından imal edilen alkollü içkiyi içerek yattıktan sonra sabah ölü olarak bulundu....

Olayın ardından, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu Taşköprü’ye bağlı Hacıali Köyünde ikamet eden Y.K. isimli şahsın ikametinde yasadışı yollardan içki üreterek ticaretini yaptığının belirlenmesi üzerine adli makamlardan arama izni alındı.

420 LİTRE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma KOM ekiplerinin şahsın evinde yaptıkları aramada; 420 litre el yapımı alkollü içki ve alkollü içki yapımında kullanılan labaratuvar malzemeleri ele geçirildi. Olay ile ilgili Y.K. isimli şahıs yakalanarak 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet, 4733 Sayılı TAPDK Kanununa muhalefet ve kişilerin hayatını, sağlığını tehlikeye sokacak şekilde her türlü yenilecek ve içilecek şeyleri tedarik, imal ve bulundurmak suçlarından Taşköprü Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum