İnce'den 'seçilmiş esnaf' ziyareti;

İnce'den 'seçilmiş esnaf' ziyareti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Doğa Kültür Köyündeki basın toplantısının ardından Kastamonu Barosu ve TAŞIKO’yu ve daha sonra da Nasrullah Meydanı'nda esnafları ziyaret etti....

İnce’yi Baro’da Baro Başkanı Av. Özgür Demir ve Yönetimi ile TAŞIKO’da da TAŞIKO Başkanı Ahmet Sarıahmetoğlu ve yönetimi karşıladı.  Başkan İnce, Nasrullah Meydanı'ndan Taşköprü sarımsağı ve Kastamonu çekme helvası da satın almayı ihmal etmedi.

Baro Başkanı ve Taşıko Başkanı çalışmaları hakkında konuşma yaptı ve ziyaretinde dolayı da Muharrem İnce’ye teşekkür ettiler.

Muharrem İnce Taşıko’da, “Ben 57 yaşındayım, uzun süredir de siyasetle uğraşıyorum. Babam Kamyon şoförü bende öğretmen olduğum için gittiği yerlerde Kamyoncular Kooperatifi ve diğerleri ile okul ziyareti mutlaka gerçekleştiriyorum'' dedi. TAŞIKO'da kamyoncuların sıkıntılarını dinleyen İnce, ve bu konuda da yaşanan sıkıntıları yakından bildiğini söyleyerek, iktidara geldiklerinde bu sorunları tamamen çözeceklerini ifade etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye Kastamonu ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Nurdan Demirbağ, Genel Başkan Danışmanı Süleyman Erginer, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri İpek Özkal, Burak Hasan, Parti Meclis Üyeleri İlhan Düzyürek, Oğuz Giray, Eşber Atilla, Ramazan Ertan, Genel Sekreter Hakkı Akalın, Kurucu üye Mustafa Çağlayan eşlik etti.

Nasrullah Meydanı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Genel Başkan Muharrem İnce'nin daha önceden belirlenen esnaflar direkt olarak ziyarette bulunması dikkatlerden kaçmazken, çok sayıda esnafı da selamlamakla yetindi.

Başkan İnce ayrıca, sevenlerinin fotoğraf çekinme isteklerini de geri çevirmedi. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum