Kocaeli'nde  Kastamonu rüzgarı;

Kocaeli'nde Kastamonu rüzgarı

Kastamonu Tanıtım Günleri, Kocaeli'nde Uluslararası Fuar Merkezi’nde başladı. 12 Aralık akşamına kadar sürecek olan tanıtım günleri kapsamında Kastamonu’nun lezzetleri, ziyaretçilere sunulacak. Tanıtım eksikliğinden dolayı fuarda stant kuran esnaflar mağdur olsa da; lezzetlerimiz Kocaeli halkıyla buluşmaya devam ediyor....

Uluslararası Fuar Merkezi, tanıtım günlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 2. Kastamonu Tanıtım Günleri geçtiğimiz günlerde başladı. İnterteks’in bahçesinde stantlar kuruldu ve ziyaretçileri ile birlikte meraklılarını konuk etmeye başladı. Birçok lezzetin yer aldığı tanıtım günleri stantlarında pastırmalar, sucuklar, pekmez, peynir, zeytin, tereyağı, tatlı, sarma, pestil, bal, baharat, salça çeşitleri ile birlikte nar ekşisi ve Kastamonu’nun simgelerinden olan Taşköprü sarımsağı ve tirid de yer alıyor. Kastamonu Tanıtım Günleri, 12 Aralık akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

ESNAFTAN SİTEM VAR

Kastamonu Tanıtım Günleri’nde stantlarını kuran esnaf ilginin az olduğunu, bunun nedeninin ise tanıtım eksikliği olduğunu belirtti. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum