Vali Çakır’dan Anadolu’ya taziye ziyareti;

Vali Çakır’dan Anadolu’ya taziye ziyareti

Vali Avni Çakır, Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Metin Baş için taziye ziyaretinde bulundu....

Vali Çakır, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Kırgeç, Başhekim Zeki Esat Öztürk, İdari Hizmetler Direktörü Eczacı Mehmet Aydemir, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Dursun Baştuğ, iş adamı Hüseyin Akpınar, Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı Mustafa Balcı tarafından ağırlandı.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Metin Baş’ın vefatından duyduğu üzüntüyü belirtip hastane yönetimine başsağlığı dileğinde bulunan Çakır; “Op. Dr. Metin Baş’ın vefatı, tıp camiası ve Kastamonu açısından ciddi bir kayıp. Kendi hayatını başkalarına adayan bir meslektir hekimlik. Önce Kastamonu Devlet Hastanesi’nde ardından Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde sayısız kişinin şifasına vesile olan değerli doktorumuz Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Metin Baş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sağlık camiamıza ve Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi çalışanlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Vali Avni Çakır, gerçekleştirdiği taziye ziyaretinde Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler ile bir süre sohbet etti.

DİNLER: “A PLUS BİR HASTANE YAPMA HAZIRLIĞI İÇİNDEYİZ”

Vali Çakır’ın ilimizde Kalp Damar Cerrahisi ile ilgili talebi üzerine Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, İnebolu yolu üzerinde yeni yapılacak olan hastane projesi hakkında bilgi verdi. İlimize 14 bin metrekare modern A plus bir hastane yapma hazırlığı içinde olduklarını ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edip teşekkür eden Recep Dinler; “Olukbaşı’ndaki mevcut hastanemizde ise yine ana branşlar, acil sağlık hizmeti, diyaliz, engelli eğitim merkezi ve psikolojik danışmanlık, diş ve göz polikliniği şeklinde hizmet verilmeye devam edilecek” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum