AK Parti'den Engelliler Günü ziyaretleri…;

AK Parti'den Engelliler Günü ziyaretleri…

AK Parti İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıkları ile kadın ve gençlik kolları teşkilatları, Dünya Engelliler Günü'nde il genelindeki engellileri, rehabilitasyon merkezlerini ve dernekleri ziyaret etti....

İl merkezinde faaliyet gösteren rehabilitasyon ve özel eğitim merkezlerini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, ardından Türkiye Sakatlar Derneği Şubesi ile Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği’ne de ziyarette bulundu.

İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu, Akay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Hüseyin Üster Özel Eğitim Uygulama Okulu, Erdem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Öz Yeni Ay Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden İl Başkanı Ünlü'ye, il başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Öte yandan il yönetim kurulu, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetler, il merkezindeki engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubunu vatandaşlara iletti. 

AK Parti'nin Engelliler Günü ziyaretleri ilçelerde de devam etti. AK Parti'nin ana kademe, kadın ve gençlik kolları ilçe teşkilatlarından oluşan ekipler, ilçe merkezi ve köylerdeki engelli vatandaşları ziyaret etti. 

ÜNLÜ: “BİRLİKTELİĞİMİZ 365 GÜN DEVAM EDİYOR”

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan İl Başkanı Ünlü; “Bu önemli günün bir toplumsal farkındalığa dönüşmesi, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya bir vesile olması temennisiyle tüm engelli vatandaşlarımızın gününü kutluyorum. Bizler de onları bu günde yalnız bırakmamak, yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla tüm teşkilatlarımızla beraber ziyaretler gerçekleştirdik. Her bireyin bir engelli adayı olduğu gerçeğini aklımızdan çıkarmadan engellilerimiz için çalışmaya, engellilerimiz için hayatı kolaylaştırmak adına çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Gönülden gönüle kurduğumuz köprüler vesilesiyle engelli hemşehrilerimiz ile bir araya gelmekten büyük şeref duyduk. Engelli vatandaşlarımızla olan diyaloğumuz ve birlikteliğimiz yılın belirli gün veya zamanlarında değil, 365 gün aynı samimiyetle devam ediyor. Ziyaretlerde bizlere sadece kapılarını değil gönüllerini de açan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum