Masterler’da konuk Zonguldak;

Masterler’da konuk Zonguldak

İlimizi Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Liginde Batı Karadeniz Grubunda temsil eden Kastamonu Masterler Takımı, yarın Zonguldak Masterler Takımını konuk edecek....

Hasan Doğan Spor Tesisleri B Sahasında yapılacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

2021/22 Engin Karahisar Sezonu’na ilk hafta Karabük’te Karabük Aydınlıkevler Masterlar’ı 3-5 mağlup ederek başlayan temsilcimiz, ikinci hafta ise kendi evinde yine Karabük takımı olan Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar’ı 4-2 mağlup etmiş, üçüncü haftayı BAY geçmiş ve geçtiğimiz hafta ise bir diğer temsilcimiz Tosya Veteranları deplasmanda 0-3 mağlup ederek averajla liderlik koltuğuna kurulmuştu.

Temsilcimiz bu hafta ise kendi evinde kendi gibi namağlup unvanlı komşu ilimiz Zonguldak takımını konuk edecek. Rakip oldukça güçlü ekipler arasında yer alıyor. Oynadığı 3 karşılaşama da 3 galibiyet aldı. Bu karşılaşmalarda10 gol atan 3 gol yiyen rakip, 12 gol atan ama 5 gol yiyen temsilcimizle büyük mücadele verecek görünüyor. Kastamonu ekibi tüm futbol severleri Hasan Doğan’a davet etti. Temsilcimiz haftaya ise Çaycuma Veteranlara konuk olacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum