“Ülkemiz iyi yönetilmiyor”;

“Ülkemiz iyi yönetilmiyor”

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından 8. İl Divan ve İlçe Başkanlar Kurulu Toplantısı Çatalzeytin’de gerçekleştirildi....

Toplantıya; Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı, İl Başkanı Mehmet Çıvgın, Kadın Kolları Başkanı Beyhan Kellecioğlu, Gençlik Kolları Başkanı Avukat Havva Berna Berber, İlçe Başkanı Vijdan Turgut Akçay ve partililer katıldı. Toplantının ardından partililer ilçede bulunan esnafları ziyaret etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mehmet Çıvgın, “İşsizlik, yoksulluk, tüketim ekonomisi vatandaşlarımızı zor durumda bıraktı. Eti kasaptan gramla, domatesi tane ile simidi yarım almak zorunda bırakıldık. AKP sayesinde ülkemiz 21. yüzyılın ilk çeyreğinde iflas noktasına geldi. Milletimizin onuru olan Türk Lirası pul oldu. Ülkemiz iyi yönetilmiyor. İYİ Parti olarak ülke böyle yönetilmez diyoruz. İyileştirilmiş, güçlendirilmiş, parlamenter sisteme geçiş birinci önceliğimizdir” dedi.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı ise “İYİ Parti’nin siyasete katılmaması için engeller konuldu. Haksızlık yapıldı. Genel Başkanımız Meral Akşener, çok özverili çalışmalar yapmaktadır" ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozet takdimi yapıldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum