Kuzeykent'te çadırlar kuruldu!;

Kuzeykent'te çadırlar kuruldu!

UMKE ekipleri techizat ve donanım kontrollerini yaptı. Kuzeykent kapalı pazar yerinde, bölgede oluşabilecek olası afetlerde akut süreci atlatabilmek için kullanılabilecek 1. basamak Sağlık hizmetleri için yeterli boyutta çadır kurulumu yaptı....

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı bünyesinde hizmet sunan UMKE ekipleri envanter kontrolü, lojistik kabiliyeti artırmak, malzeme temizliği ve bakımı amacıyla Kuzeykent kapalı pazar yerinde, bölgede oluşabilecek olası afetlerde akut süreci atlatabilmek için kullanılabilecek 1. basamak Sağlık hizmetleri için yeterli boyutta çadır kurulumu yaptı.

Kurulum yapılan çadırlar ile birlikte donanım ve teçhizatı incelemek üzere Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, Sağlık Hizmetleri Başkan Yadımcısı Ali Ünal ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Anıl Kutlubay'dan bilgi alarak Çanakkale Modex tatbikatı başta olmak üzere Dünya Sağlık Örgütü Emt-1 standartları hakkında bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum