Yurdum GSK, liderliğe yükseldi;

Yurdum GSK, liderliğe yükseldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Kastamonu Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara Anadolu Basket'i 106-29 mağlup etti...

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Kastamonu Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara Anadolu Basket'i 106-29 mağlup etti.

Kastamonu Yurdum, ligin 4'üncü haftasında Hüsnü Tandoğan Spor Salonu'nda Ankara Anadolu Basket ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Yurdum GSK oldu. Arka arkaya bulduğu sayılarla ilk periyodu 22-17 Kastamonu ekibinin üstünlüğüyle sonlandı. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Yurdum GSK, 25-25 sayı atışı sonrasında ilk yarı 47-24’lük skorla önde tamamlandı. Mücadelenin üçüncü çeyreğinde ise baskın oyunuyla maça ambargo koyan Yurdum, rakibinin sayı yapmasına izin vermedi. Bu periyotta skoru 26-2 yapan Kastamonu ekibi, son çeyreğe 73-44 önde girdi. Son periyotta da etkinliğini devam ettiren kırmızı beyazlılar, 33-15'lik farklı skor yakalayarak mücadeleyi 106-59 kazandı. Bu sonuçla birlikte Yurdum GSK, 8 puanla grupta liderliğe yükseldi. Ankara Anadolu ise puansız olarak son sıraya demir attı.  

EN SKORER İSİM TOPBAŞ OLDU

Karşılaşmada en skorer oyuncu 23 sayıyla Çağıl Topbaş oldu. Topbaş'ı Yurdum GSK'da 15’er sayıyla Batuhan Kilci, Çağatay Çevik, 13 sayıyla Burak Şaşmaz, 9 sayıyla Orbay Kaya, 8 sayıyla da Yiğit Özgür Barışık takip etti.

SIRADA DİŞLİ RAKİP VAR

Temsilcimiz Yurdum GSK haftaya ise deplasmanda grubun en güçlü ekiplerinden olan Higt Touch HT’ye konuk olacak.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum