"Takımımıza inanıyoruz";

"Takımımıza inanıyoruz"

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 11. Grubu'nda mücadele eden Acacia Maden Taşköprüspor Başkanı Hüseyin Aytaç Altan, voleybol takımını hakkında açıklamalarda bulundu...

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 11. Grubu'nda mücadele eden Acacia Maden Taşköprüspor Başkanı Hüseyin Aytaç Altan, voleybol takımını hakkında açıklamalarda bulundu. 

Taşköprü’de voleybol branşında bir altyapı olduğuna değinen Başkan Altan, ilçede voleybola verilmiş ciddi bir emeğin olduğunu söyledi. Altan, Acacia Maden Taşköprüspor'un Türkiye Voleybol 2. Ligi'ne katılmasıyla da, bu emeğin karşılığını aldıklarını ifade etti. Takımın antrenörü Emre Pehlivan’ın çabalarına başarı katmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Altan, takımın ligde ikinci sırada olmasının nedeninin antrenör Pehlivan olduğunu vurguladı.

Pehlivan'ın 8 yıldır kendi otomobiliyle öğrencilerini antrenmanlara getirdiğini kaydeden Aytaç Altan, "O çocuklarımızı alıp, arabasıyla yaz-kış antrenmana götürüyor. Sonra o arabayla antrenman sonrası hiç üşenmeden çocukları tek tek evlerine kadar bırakıyor. Bu süre yaklaşık 8 yıla yakın bir zaman. İşte bu bizim antrenörümüz. Hem onu ödüllendirmek, hem de gösterdiği bu emeğin karşılığını alması gerektiğine inandığımız için sezon başı kendiyle görüştük ve kendisi de bu lige katılmamız gerektiği söyledi ve katıldık” dedi.

"ÇAĞLAR PARTAL’IN VERDİĞİ DESTEK İNANILMAZ"

Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal’ın da voleybolun ilerlemesi için ilçedeki etkili isimler arasında olduğunu aktaran Altan, “Kaymakamımızı Çağlar Partal’ın verdiği destek inanılmaz. Kaymakam bey 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Turnuvası adı altında kurumlar arasında bir voleybol turnuvası düzenledi. Turnuvaya da inanılmaz bir katılım oldu. Aslında amaç Kaymakam Partal tarafından farkındalık yaratmaktı. Taşköprü takımına dikkat çekmek ve anlatmaktı. Bu da tamamen yapılması gerekene ulaşılmasını sağladı” diye konuştu.

"DAHA ÖNCE MAÇLARA BU KADAR İLGİ YOKTU"

Uzun yıllardır Taşköprü’de spor salonlarının seyircilerle dolmadığını dile getiren Başkan Altan, şunları söyledi: “Daha önce Taşköprü’de spor salonları maçlarına bu kadar inanılmaz ilgi yoktu diyebilirim. Ben kendimde yaklaşık 15 yıl hentbol oynadım. Süper Ligler, 1. Ligler gördük ama bu kadar dolu olduğunu görmedik. Tabii ki şunu da eklemek gerek. Takımımızın başarısı ve bu salonların dolu olması Türkiye Milli Takımımızın da başarısından kaynaklanıyor. Bu ivmeyi bizde 15 bin nüfuslu Taşköprü’müzün kendi çocuklarıyla 14 kişilik kadroda 8 tane kendi oyuncumuz olması da gurur verici. Bu çocuklarımız, daha 2006 doğumlulardan oluşuyor."

"VOLEYBOL TAKIMIMIZDA DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR"

Başkan Hüseyin Aytaç Altan, takımda yer alan 14 kişilik kadronun 6 oyuncusunun transfer edildiğini ve bu oyuncularında yetenekli olduğunu söyleyerek; “Takımda kendi oyuncularımızın yanı sıra transferlerde de dikkatli davrandık. Kupa görmüş, üst liglerde oynamış, karakteri düzgün, sporcu ahlakı tam olan, en önemlisi takımımızdaki gençlere abla olacak oyunculardan oluşuyor. Takımımızı ileri seviyeye birlikte çıkarıyor ve kendi oyuncularımızın performansını katlıyorlar. Oynadığımız maçlara gelince beklediğimizde zaten oldu. Ciddi manada play-off oynayabilecek, hatta lider olarak bir üst lige bile çıkabileceğine takımımıza inanıyoruz. Çünkü aynı şekilde futbol takımımızda olduğu gibi, voleybol takımımızda da birlik ve beraberlik var. Bu çokta ön planda. Dediğimiz gibi niyetleri halis bir yönetimimiz, işini seven ve ilçemizin çocuklarına değer veren bir antrenörümüz var. Hatta 4 antrenörümüzde aynı şekilde. Kızlarımızı yakından takip ediyor ve ilgileniyorlar” ifadelerini kullandı.

"TAKIMIMIZIN 6 TANE SPONSORU VAR"

Başkan Altan son olarak ise “Sporu seven bir kaymakama sahip olmaktan dolayı mutluyuz. Bu da bizim için büyük bir güç. Kendisi sayesinde Acacia Maden isim sponsorumuz oldu. Sezon öncesinde görüştük ve destek verdi. Çok gurur verici. Acacia Maden’in maddi desteğinden ziyade manevi desteği daha fazladır. Takımımızın 5 tane sponsoru daha var. Takımıza forma sponsoru olan Balcıoğlu Şirketleri, Eymen Efe Gümrük Müşavirliği, İlerleyenler Mobilya ve Genç Sigorta var” şeklinde konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum