Deplasmanda, sadece Kastamonu olacak!;

Deplasmanda, sadece Kastamonu olacak!

Sezonun 28’nci haftasında GMG Kastamonuspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Denizlispor, Fethiyespor maçında çıkan olaylar nedeniyle disipline sevk edilerek, bir maç seyircisiz oynama cezası verildi....

TFF 2’nci Lig’in 26’ncı haftasında sahasında Fethiyespor’u konuk eden ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Denizlispor, maçta yaşanan saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRATA CEZA

PFDK’dan yapılan açıklamada; “Denizlispor Kulübünün, 18.02.2024 tarihinde oynanan Denizlispor–Fethiyespor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 21 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına” ifadeleri kaydedildi.

Denizlispor, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup 28'nci haftasında sahasında konuk edeceği GMG Kastamonuspor mücadelesini seyircisiz oynayacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum