‘Rakiplerimiz bile bizim projelerimizi konuşuyor’;

‘Rakiplerimiz bile bizim projelerimizi konuşuyor’

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor....

Çalışmalarına ve projelerine ilişkin açıklama yapan Babaş; “Kastamonu, siyasi risk ve fırsat analizi verilerine göre geleceğiniz bir yer değildir. Halkımız, hizmet üretmek, değer katmak yerine siyasi hesap yapan, insanımızı oydan, rakamdan ibaret gören bu anlayışa gereken cevabı 31 Mart’ta verecek” dedi.

“TÜRKİYE’NİN İLK DİJİTAL BELEDİYESİ OLACAĞIZ”

Kastamonu’nun sorun ve beklentilerini iyi bildiğini söyleyen Tahsin Babaş, şunları kaydetti; “Kastamonu kadim bir şehir… Kastamonu manevi iklimi ile sizi sarıp sarmalayan bir şehir… Kastamonu gönül şehri… Kastamonu’yu tanımayan, insanımızı sadece sayısal veri olarak görenlerin bunu anlaması mümkün değil. Dolayısıyla derdi sadece seçim kazanmak olanlara gereken cevabı, kıymetli hemşehrilerimiz verecek. Biz insanımızı ve şehrimizi çok iyi tanıyoruz, aramızda çok güçlü bir gönül bağı var. Şehrimizin potansiyelini, insanımızın sorunlarını, beklentilerini biliyoruz, projelerimizi insanımızın refahını huzurunu merkeze alarak hazırladık. Gittiğimiz her yede coşku heyecan ve müthiş bir ilgi var. Hatta rakiplerimiz bile bizim projelerimizi konuşuyor. Halkımız, tek hedefi seçim kazanmak olanlarla,Kastamonu kazansın kalkınsın diyenler arasındaki farkı çok net anlıyor. Dün olduğu gibi bu gün de insanımızla kucaklaşmaya, şehrimiz için yapacağımız eser ve hizmetleri anlatmaya devam ediyoruz. Güçlü Kastamonu için güçlü bir ekip, çözüm odaklı projelerimiz ile biz hazırız. Dünya akıllı şehirlere dönüşüyor. Dönüşümü biz başlatacağız. Türkiye’nin ilk dijital belediyesi olacağız. Ve bu alt yapıyı da başka belediyelere sunacağız. Amacımız, yazılım OSB ile birlikte bunu şehrimiz için gelire dönüştürmek…”

“ÖNCÜ BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

AK Parti Başkan Adayı Babaş, seçildiği takdirde yapacağı proje ve çalışmaları şu şekilde anlattı; “İstihdam belediyeciliği ile üretime öncülük edeceğiz. Gençlerimiz ile birlikte çok özel projeler hayata geçireceğiz. Kadınların gücünü önemsiyoruz. Bunun için projelerimiz var. Kadınlarımız üretecek, ürettiğini satacak, ekonominin üretimin merkezinde yer alacak. Kastamonu depreme karşı dirençli ve bilinçli bir kent olacak. Şehrimizde evi olmayan emekli kalmayacak, emeklilerimizi ev sahibi yapacağız. Minik yavrularımız için kreş açacağız. Çocuklarımıza gelişimlerini destekleyen, yeteneklerini ortaya çıkartan imkânlar sunacağız. Projelerimizi bir tanıtım toplantısıyla kapsamlı bir şekilde paylaşacağız. Gençlerin ve kadınların yeteneklerinin üretime, tarihi doğal güzelliklerimizin turizme dönüştüğü, sporun, sanatın, eğitimin merkezi olan bir şehircilik anlayışı ile yediden yetmişe bütün halkımızı kapsayan öncü bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz.”

“HALKIMIZ PROJELERİMİZİ DE BİZİ DE BAĞRINA BASIYOR”

“Kastamonu, kökü çağlar ötesine, ufku sonsuzluğa uzanan bir şehir… Çok önemli sorumluluklarımız, öncelikli işlerimiz var; eğitimden sağlığa, sanayiden turizme, kültür sanattan spora halkımız hizmet bekliyor. Kaybedecek zamanımız yok, çok çalışmamız gerekiyor. Yoğun bir dönem öncesi, bu süreyi seçim çalışmalarından öte halkımızla hemhal olduğumuz çok değerli zamanlar olarak görüyor ve her anını dolu dolu geçiriyoruz. Kastamonu ülkemizin çok özel şehirlerinden biri, adeta bilge bir insanın ruhuna sahip… Kökü çağlar ötesine, ufku sonsuzluğa uzanan bir şehir.  Kentleşmenin özü, o kentin ruhunu ortaya çıkartmaktır, bu anlayışla baktığımız için projelerimizi de bizi de halkımız içtenlikle bağrına basıyor. Belediyecilik gönül işi… Belediyecilik çok güçlü empati yapabilmeyi gerektirir, belediyecilik samimiyet ister… Belediyecilik tecrübe işi… Kastamonu, fark yaratan sadece ülkemizde değil uluslararası arenada fark edilen bir şehir olacak. Kastamonu belediyeciliğin markası gerçek belediyecilik için hazır.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum