Kuzeykent’in yeni talibi! “Köprü olacağız”;

Kuzeykent’in yeni talibi! “Köprü olacağız”

Kamil Topdan, Kuzeykent Mahallesi için muhtarlık adaylığını resmen duyurdu....

Topdan: “Mevcut muhtarın kamu ve kuruluşlar ile arasının iyi olmamasından dolayı gerekli verimi ve hizmeti alamadı. İkili ilişkilerin iyi olması gerekiyor. Bir muhtarın vatandaş ile kurumlar arasında köprü görevi görmesi gerekiyor. Ve biz köprü olacağız.”

31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızlanırken, belediye başkan adaylarının yanı sıra muhtar adayları da çalışmalarına hız verdi. Kuzeykent Mahallesi için muhtarlık adaylığını açıklayan Topdan, iddialı bir giriş yaptı.

Adaylığını açıklamasının ardından açıklamada buluna Kuzeykent Mahallesi Muhtar Adayı Kamil Topdan, şu ifadelere yer verdi:

Sürekli sokaklarda olacağız. Mahalle sakinleri ile arkadaş gibi olacağız. Canı sıkılanla yoldaş olup işi düşenin işini göreceğiz.

Kuzeykent Mahallesi, üniversitenin bulunmasından dolayı kalabalık ve aktif bir mahalle. Vatandaşlarımızla da öğrencilerimizle de görüştük. Mahallemizin eksiklerini biliyoruz. Bir muhtarda olması gereken en önemli şey; ikili diyalogların iyi olmasıdır. Ben belediyede uzun bir süre çalıştım. Tüm kurum ve kuruluşlar ile iyi ilişkiler kurdum. Edindiğim bu avantaj ile birlikte mahallemize en kaliteli hizmeti sunacağım.

Mevcut muhtarın kamu ve kuruluşlar ile arasının iyi olmamasından dolayı gerekli verimi ve hizmeti alamadı. İkili ilişkilerin iyi olması gerekiyor. Bir muhtarın vatandaş ile kurumlar arasında köprü görevi görmesi gerekiyor. Ve biz köprü olacağız.

Muhtar dediğin oturmaz. Muhtar dediğin her sokağı gezecek ki eksiklikleri görebilsin. Her kapıyı çalacak ki vatandaşın ihtiyacını bilsin. Daha önce de belirttiğim gibi; bir belediye çalışanı olduğumdan dolayı hangi vatandaşımızın nerede neye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Bu bilgilerimiz doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelerimizi yalnız bırakmayacağız. En önemlisi de hakkaniyetli olacağız.

Tabi muhtarlık bir nevi ekip işidir. Azalarımız ile birlikte tüm eksiklikleri tespit edip o doğrultuda çalışmalar gerçekleştireceğiz. Kuzeykent Mahallesi, üniversiteden dolayı çok kalabalık ve aktif bir mahalle bu yüzden güvenlik önlemlerinin daha sıkı olması gerekiyor. Bunun için çalışmalarımız olacak. Öğrencilerden çok sık duyduğum dolum noktası eksikliği. Kent Kart dolum noktaları arttırılacak. Tahrip olan yol ve kaldırımlar ile yakından ilgilenilecek. Gerekli yerlere, gerekli müraacatlar ile trafik ışıklandırmaları yapılacak. Özellikle Tıp Fakültesi öğrencilerinin yoğun olarak kullandığı hastane önündeki kavşağa muhakkak ışıklandırma yapılması gerekiyor, konunun takipçisi olacağız. Akşam saat 10.00’dan sonra otobüs seferlerinin azlığından dolayı çok fazla talep var. Sabah işe gidiş ve akşam iş çıkışı saatlerinde otobüs sıklığını arttırmayı ve akşam saatlerini biraz daha uzatmayı hedefliyoruz. Yani kısacası her vatandaşımızın problemini dinleyip çözüm üretmeye geleceğiz.” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum