Cengiz Aygün; “Sonuna kadar peşindeyim”;

Cengiz Aygün; “Sonuna kadar peşindeyim”

Sezonun 26. Haftasında GMG Kastamonuspor, Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Somaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak GMG Kastamonuspor’un önemli puan kaybı yaşamasının ardından,Kulüp Başkanı Cengiz Aygün taraftarlara seslendi....

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG kastamonuspor, Somaspor ile Soma Atatürk Stadı'nın ev sahipliğinde karşı karşıya geldi.

Somaspor ilk yarının bitmesine kısa bir süre kala; 45’nci dakikada attığı golle, ikinci yarıya avantajla başladı. Geçtiğimiz hafta Iğdır FK karşılaşmasında olduğu gibi; İkinci yarıda yine Abdulaziz Solmaz’ın 90+5’te attığı golle GMG Kastamonuspor skoru 1-1 eşitledi.

“ŞAMPİYONLUĞU TATTIRMADAN, ALLAH BENİM CANIMI ALMASIN”

Önemli puan kaybının yaşandığı karşılaşmasının ardından GMG Kastmaonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, taraftarlara seslenerek; “Elimden gelen her şeyi yaptım. Ne istedilerse yaptım. Ne istedilerse aldım. Tek amacım sizleri mutlu etmekti.” Dedi ve taraftarın “Biz senden razıyız başkan” cevabının üzerine Aygün, “Sonuçta ne olursa olsun; sözümün sonuna kadar peşindeyim. Ben Kastamonu’ya şampiyonluğu tattırmadan Allah benim canımı almasın” ifadelerini kaydetti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum