Kuzeykent’te çok mantıklı bir karar!;

Kuzeykent’te çok mantıklı bir karar!

Kastamonu’nun en aktif ve kalabalık mahallesi olan Kuzeykent Mahallesi’nde uzun bir aranın ardından ortak akıl ile mantıklı bir karar alındı....

Kastamonu'nun hareketli ve canlı mahallesi olan Kuzeykent, uzun bir sürenin ardından ortak bir kararla önemli bir sorunu çözme yolunda adım attı. Kuzeykent Mahallesi, Kastamonu Üniversitesi'nin bulunduğu bölge olması sebebiyle özellikle öğrenci ve memur kesiminin yoğun olduğu, şehrin en aktif ve kalabalık bölgelerinden biri olarak biliniyor.

GEÇİDİ OLMAYAN YAYA GEÇİDİ MURADINA ERDİ

Araçların ve yayaların şıkça kullandığı iş merkezi kavşağına uzanan yoldaki yaya geçidi için çalışma başlatıldı. Daha önce yaya geçidinin bulunduğu fakat yayaların geçebileceği bir geçit olmadığı için, yayalar iki yol arasındaki refüjden geçmek zorunda kalıyorlardı. Uzun bir süredir geçiş için uygun olmayan bu noktada, yaya geçidinin bulunmasına rağmen güvenli bir geçiş sağlanamıyordu.

Ancak, artık bu durum değişiyor. Geçişi olmayan yaya geçidinde yayaların geçebileceği bir yol yapılıyor. Kuzeykent Mahallesi'ndeki yetkililer, iş merkezi kavşağının uzantısındaki yaya geçidi için çalışmalara başladılar.

Yapılan çalışmalar sonucunda, geçişi olmayan yaya geçidinde yayaların güvenli bir şekilde geçebileceği bir yol yapılıyor. Bu sayede, mahalle sakinleri ve geçen yayalar için daha güvenli ve rahat bir geçiş sağlanmış olacak. Kuzeykent Mahallesi sakinleri, alınan bu mantıklı kararın mahalledeki yaşam kalitesini artıracağına inanıyorlar. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum