Madende büyük felaket!.. Toprak altında kaldılar;

Madende büyük felaket!.. Toprak altında kaldılar

Erzincan'da altın madeni bulunan noktada felaket meydana geldi. Bölgede toprak kayması yaşanırken çekilen görüntüler dağın adeta yıkıldığını gözler önüne serdi....

'Madende göçük var mı?' sorusuna Erzincan Valisi Aydoğdu yanıt verdi. Aydoğdu, toprak altında kalanlar olduğunu belirtti.

Çöpler Köyünde aktif çalışmanın sürdüğü altın madeninin bulunduğu bölgede, büyük bir alanda toprak kayması meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.

HUMMALI ÇALIŞMA BAŞLADI

AA'nın aktardığına göre; toprak altında kalanların olabileceği ihtimali üzerine ekipler, bölgede arama kurtarma çalışmalarına başladı.

MADENDE GÖÇÜK VAR MI? ERZİNCAN VALİSİ AÇIKLADI

Vali Hamza Aydoğdu da toprak kaymasının ardından bölgeye hareket etti.

Aydoğdu, CNN Türk'te yaptığı açıklamada madende göçük olmadığını belirtti ve "Toprak altında kalan çalışanlarımız var. Kaç kişi olduğu belli değil" dedi.

9 KİŞİ GÖÇÜK ALTINDA

Erzincan’ın İliç ilçesinde bir maden sahasında toprak kayması meydana geldi. En az 9 kişinin toprak altında kaldığı ifade edildi.
İliç ilçesinde bir maden sahasında saat 14.30 sıralarında yağıştan dolayı toprak kayması meydana geldi. Olayla ilgili konuşan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, ilk belirlemelere göre en az 9 kişinin toprak altında kaldığını söyledi.

Kaynak: AA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum