Kastamonu'da alışılmışın dışında: CHP ve AK Parti kol kola;

Kastamonu'da alışılmışın dışında: CHP ve AK Parti kol kola

Kastamonu, alışılmışın dışında bir sahneye tanık oldu. CHP ve AK Parti kol kola …...

Kastamonu'da, Anadolu'nun işgale karşı ilk sesini duyurmak amacıyla düzenlenen 10 Aralık 1919'daki ilk kadın mitinginin 104'üncü yılı, il ve ilçe protokolünün yanı sıra siyasi parti temsilcilerinin de katılımıyla kutlandı. Ancak kutlama sadece tarihle sınırlı kalmadı; aynı zamanda farklı siyasi görüşlere sahip isimlerin birlikte katıldığı bir yürüyüşle dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa edip AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan Reşat Asrak ile parti kulislerinde Kastamonu Belediye başkanı aday adaylığı için ismi sıkça anılan CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, kortej yürüyüşünde kol kola girdi ve samimi bir şekilde sohbet etti. Diğer tarafta ise AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay bulunuyordu.

Farklı partilerden gelen siyasi temsilcilerin bir arada olması, siyasetin birleştirici gücünü sergileyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kastamonu'da alışılmışın dışında olan bu durum, şehir halkı tarafından olumlu bir şekilde karşılanarak gülümsemelere neden oldu. Siyasetin ayıran değil, birleştiren bir yönünün ortaya konulduğu bu anlamlı yürüyüş, şehirde hoş bir izlenim bırakarak tüm ülke siyasetine örnek bir davranış oldu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum