Kastamonu için kriz toplantısı!;

Kastamonu için kriz toplantısı!

Artan soğuk hava dalgaları ile Kastamonu’da etkisini gösteren Fırtına birçok ilçede maddi hasara yol açmıştı. Bunu üzerine hasarı en aza indirmek isteyen AFAD “Kış Tedbirleri Toplantısı” düzenledi....

Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Kriz koordinasyon merkezinde Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın katılımıyla İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ve ilgili kurum amirlerinin de bulunduğu “Kış Tedbirleri Toplantısı” gerçekleştirildi.

Kış Tedbirleri Toplantısı'nda alınan kararlar doğrultusunda, afet durumlarına karşı hızlı ve etkili bir müdahale planının uygulanması için ilgili birimler arasında sıkı bir iş birliği sağlanması planlanıyor. Ayrıca, vatandaşların bilinçlendirilmesi ve acil durum planlarına uygun hareket etmeleri konusunda kamuoyu çalışmaları yapılacak.

AFAD ekipleri, kriz anlarında daha etkin ve koordineli bir şekilde hareket edebilmek için saha eğitimlerini daha sık düzenleyerek afete hazırlıklarını sürdürecek. Bu tedbirlerle birlikte, bölgedeki olası kış afetleri karşısında daha güvenli bir ortamın sağlanması hedefleniyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum