Kastamonuspor, MKAL öğrencileriyle buluştu;

Kastamonuspor, MKAL öğrencileriyle buluştu

GMG Kastamonuspor’da “Öğrencilerimizle Buluşuyoruz” etkinlikleri Mustafa Kaya Anadolu Lisesi ile devam etti. Öğrencilerin coşkusu büyük moral oldu....

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, okul buluşmaları programlarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar, bu kez de Mustafa Kaya Anadolu Lisesi (MKAL) öğrencileriyle bir araya geldi.

“Öğrencilerimizle Buluşuyoruz” etkinlikleri kapsamında bugüne kadar Göl Anadolu Lisesi Spor Lisesi, Fen Lisesi ve Kuzeykent İlkokulu öğrencileriyle buluşan GMG Kastamonuspor, beşinci buluşmasını ise Mustafa Kaya Anadolu Lisesi ile gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Serdar Arpacı ve öğretmenler tarafından karşılanan GMG Kastamonuspor futbolcuları ve antrenörler, daha sonra okul salonunda öğrencilerin sorularını cevapladılar. Yaklaşık bir saat süren program, günün anısına fotoğraf çekimi ve kura çekimi sonucunda öğrencilere forma ve kombine bilet dağıtımıyla son buldu.

Programda konuşan GMG Kastamonuspor Kulübü As Başkanı Erkan Yılmaz: “Programın en başından sonuna kadar bizleri bağırlarına basan Mustafa Kaya Anadolu Lisesi Müdürü Serdar Arpacı ve Öğretmenler ile öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Geleceğimiz olan öğrencilerimizden her buluşmamızda olduğu gibi yine bir söz aldık. Artık takımımıza daha çok destek verecekler ve Gazi Stadyumu’nu aileleri ile birlikte doldurmaya devam edecekler” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum