Kastamonululara yorum yağmuru!;

Kastamonululara yorum yağmuru!

.......

İnternet sitelerinde her şey sorulup cevaplanabiliyor. Kastamonuluları merak eden bir kişi, bu sitelerden birine ‘Kastamonulular nasıl insanlar?’ adlı bir konu açtı.

Konu altında Kastamonulular hakkında, farklı görüşleri olan kişilerden yorumlar geldi.

İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI:

“Tabi ki genel bir insan figuru olusturulamaz ama Kastamonu memleketime komsu ildir ordan bilirim, erkegi biraz kaba saba cikabilir ama gozlemimce kadini gayet iyidir. Tabi ki bu da bir genelleme, dogrulugu tartisilir.”


“insanlarına genel de kaba derlerde kastamonunun bir çeşmesi var su içen 7 yıl içen bir daha kesin gelir falan diyolar lanetli bir şehir:)))”


“Aklın varsa uzak durmalısın. Ben nişanlandım aldım dersimi. İnanılmaz yalancı ve iftiraya çok meyilliler. Erkekle ödlek ve pısırık içki bağımlısı karı eline bakan insnalar. Kadınları ne kadar kastamonu tanıdığım varsa dedikoducular ve çok kabalar. Kendilerini temiz sanıyolar ama asla değiller.”


VE İSYAN…

“Yok pis kokarlar yok karı kız düşkünüler kabalar falan ne alaka arkadaşım yazacak birşey bulamamış sallamışınız tekinizin babanızın annesini aldattığı kadın kastamonuluymuş şöyleymiş böyleymiş ne alaka yani kastamonu Türkiyede değil mi sevip sevmemeniz umrumuzda bile değil bende kastamonuluyum birden fazla şehir gezmeme rağmen kastamonudaki insanların sıcakkanlılığını ve yardımseverliğini hiçbir ilde bulamadım sevip sevmemeniz değil önemli olan sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın tutupta kötüler diye yargılamayazsın siz sanki çok iyisiniz ayriyeten beğenmeyen gelmesin zorla kimseyi getirdiğimiz yok bizim birde kastamonulu bir insanı internette yazan abuk sabuk şeylerle tanıyamazsın git bir sor bilenlere kastamonu deyince akan sular durur!!!”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum