Yenilmez KSK, İzmir’de 3 puan avında;

Yenilmez KSK, İzmir’de 3 puan avında

......

GMG Kastamonuspor, sezonun 8’inci haftasında İzmir deplasmanında Menemen FK’ya konuk olacak. Karşılaşma bugün Menemen İlçe Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak.

Bu sezon geride kalan 7 haftada çıktığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yoluna kayıpsız devam eden KSK, zorlu Menemen deplasmanından da puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. BAY geçtiği hafta nedeniyle maç eksiğiyle zirvenin 3 puan gerisinde 2’nci sırada yer alan Kastamonuspor, grup lideri Amed Sportif’in BAY geçeceği haftada liderliği tekrar almak istiyor.

Ligin en fazla yatırım yapan ekipleri arasında yer alan Menemen FK ise; 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucu topladığı 10 puanla grubun 7’nci sırasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta İnegölspor karşısında 5-2’lik ağır bir yenilgi alan İzmir temsilcisi, kendi sahasında oynayacağı KSK maçını çıkış maçı olarak görüyor.

“TAKIMDAŞLIK SIKINTILARI VAR”

Geçtiğimiz günlerde Menemen ile oynayacakları maçı değerlendiren KSK Teknik Direktörü Levent Eriş, Menemen FK’nın iyi oyunculardan kurulu olduğunu belirtmiş ancak ‘takımdaşlık’ konusunda sıkıntı yaşadıklarına dikkat çekmişti. Menemen’in ligin en fazla bütçeli takımlarından olduğunu kaydeden Eriş; “En az Iğdır maçı kadar zor bir maç bizi bekliyor” ifadelerini kullanmıştı.

MENEMEN’İ HİÇ YENEMEDİK, İLK OLACAK

GMG Kastamonuspor ile Menemen FK, 2’nci Lig’de 4 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 3’ünü İzmir ekibi kazanırken 1 maç beraberlikle tamamlandı. Bu sezona oldukça iyi başlayan KSK, 2’nci Lig’de Menemen’e karşı ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.

Müsabakayı Bingöl’den Yusuf Aydın yönetecek. Aydın’ın 2’nci Lig’de orta hakem olarak görev aldığı son 10 maça bakıldığın 7’sini ev sahibi takımın yendiği, 2 maçta eşitliğin bozulmadığı 1 maçı ise konuk ekibin yendiği gözüküyor. Aydın’ın 2’nci Lig’de orta hakem olarak görev aldığı son 5 maça bakıldığında ise maçların tümünü ev sahibi takımın yendiği görülüyor. GMG Kastamonuspor, bu ilginç istatistiği yenmek için de mücadele edecek.

Menemen’de son lig maçında İnegölspor’a karşı alının farklı mağlubiyetin moral bozukluğunun yanı sıra en etkili oyuncularından Feyyaz Belen’in de kırmızı kart görmesi Menemen teknik ekibini düşündürüyor. İzmir ekibi, GMG Kastamonuspor karşısında Feyyaz Belen’in eksikliğini hissedecek.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum