Kastamonu Emlak sektöründe yeni bir soluk;

Kastamonu Emlak sektöründe yeni bir soluk

Kastamonu’da emlak sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Nimet Gayrimenkul, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’nin onayını alarak ilimize hizmet vermeye başladı....

Yenilikçi bakış açısıyla Kastamonu’da gayrimenkul sektörüne yeni bir vizyon katmak için yola çıkan, Oğuz  ve Nimet Çiftci çiftinin sahibi olduğu Nimet Gayrimenkul, Topçuoğlu Mahallesi Özel Nefes Hastanesi karşısında faaliyet gösterecek.



“Bir yaşam alanı hayal edin, tesciline yardım edelim” sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen Nimet Gayrimenkul’ün yöneticisi Nimet Çiftci, “Farklı sektörlerde yıllarca çalışarak edindiğimiz tecrübe ile gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirmek istedik. Burada yatırımcılarımıza, birikimlerini nasıl yönlendirebileceklerini, emlak alım satım ile ilgili konularda nasıl yardımcı olabileceğimizi açıklayacağız. Gayrimenkul alım satımlarında, kiralamalarında, arazi alım satımlarında onlara yardımcı olacağız. Bunun için buradayız” dedi.


Oğuz Çiftci ise gayrimenkul alım-satım işlemlerinin dışında site yönetimi, temizlik ve hafriyat alanlarında da faaliyet göstereceklerini belirtti.

İnşaat, çevre düzenlemesi ve altyapı çalışmalarına hafriyat hizmeti de sunacaklarını söyleyen Oğuz Çiftci, profesyonel bir bakış açısı altında, apartman ve toplu konut alanlarında site yönetim hizmeti de vereceklerini, hem çalışanların hem de konutlarda oturanların günlük yaşamlarını daha rahat ve sorunsuz hale getirmek istediklerini söyledi.

Firma olarak hizmet kollarından birisinin ise temizlik olduğunu ifade eden Oğuz Çiftci, “Ev temizliği, ofis büro temizliği, inşaat sonrası temizlik ve böcek-haşere temizliğinde de Kastamonu halkına hizmet vereceğiz” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum