AK Partili gençler, Kızılcahamam kampında buluştu;

AK Partili gençler, Kızılcahamam kampında buluştu

......

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, Ankara Kızılcahamam' da 14-16 Eylül tarihlerinde teşkilat içi eğitim amacıyla kamp düzenlendi.

Aralarında Kastamonu Teşkilatı’nın da bulunduğu Türkiye'nin dört bir yanından gelen AK Parti Gençlik Kolları il ve ilçe teşkilatlarının Ankara'da buluştuğu kampın başlangıcı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 81 il Gençlik Kolları Teşkilatı onuruna verdiği yemekle birlikte başladı.

Yemeğin ardından AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan başkanlığında 3 gün sürecek ‘teşkilat içi eğitim-istişare ve aktivite kampı’ başladı.

Kamp programında; AK Parti Genel Başkan Vekili ve İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, Genel Başkan Yardımcıları; Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Okçular Federasyonu Başkanı Bilal Erdoğan kampta konuşmalar yaparak, tecrübe ve birikimlerini teşkilatlar ile paylaştılar.


İNAN: "2024 SEÇİMLERİNE DAMGA VURACAK TEŞKİLAT"

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “81 ilimiz ve 922 ilçeden gelen gençlik kolları teşkilatımızla birlikte 3 gün sürecek teşkilat içi eğitim - istişare ve aktivite kampı için Kızılcahamam'dayız. Bu faaliyet 14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinden sonra yapılan en büyük ve kapsamlı toplantı olacak. 28 Mayıs seçimlerinden büyük bir zaferle çıkan Ülkemizin bu başarısında Gençlik Kolları Teşkilatlarımızın yeri çok büyük. AK Parti Gençlik Kolları her zaman her yerde milletinin ve ülkesinin yanında, inşallah arefesinde olduğumuz 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinde yine gençlik kollarımız damga vurarak mahalli idarelerde büyük bir başarı yakalayarak adını bir kez daha altın harflerle yazdıracak. Buraya Türkiye'nin kuzeyinden, güneyinden doğusundan, batısından katılan tüm il ve ilçe gençlik kolları başkanlarımıza, genel merkezim, şahsım ve teşkilatlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum.” 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum