Kastamonu'nun 34 yıldır değişmeyen dertleri...;

Kastamonu'nun 34 yıldır değişmeyen dertleri...

Kasım ayının ortalarına gelmişken, arşivlere baktığımızda 12 Kasım 1987'de dönemin Başbakanı Turgut Özal'ın Kastamonu ziyaretiyle karşılaşıyoruz. Ve dönemin Kastamonu Belediye Başkanı Ali Köse, Başbakan Turgut Özal ve beraberindeki heyeti, Gazi Stadı'nda karşılıyor...

Kasım ayının ortalarına gelmişken, arşivlere baktığımızda  12 Kasım 1987'de dönemin Başbakanı Turgut Özal'ın Kastamonu ziyaretiyle karşılaşıyoruz. Ve dönemin Kastamonu Belediye Başkanı Ali Köse, Başbakan Turgut Özal ve beraberindeki heyeti, Gazi Stadı'nda karşılıyor.

"ŞEHİR TRAFİĞİ SIKIŞIK DURUMDA"

Başkan Köse, Başbakan Özal'a şehrin o günkü sorunlarıyla ilgili bir rapor sunarken, sunulan raporda çözüm bekleyenler arasında "Şehir içi trafiği son derece sıkışık durumda ve keşmekeşlikler içerisindedir. Şehir çevre yolunun yapılması kaçınılmaz haldedir" notuyla Kastamonu'da şehir trafiğinin olumsuz durumunda bahsediliyor. Aradan geçen 34 yılın ardından da özellikle son yıllarda artan Kastamonu nüfusu ve nüfusla birlikte artan araç sayısı, tıpkı 34 yıl önce öldüğü gibi şehirdeki trafik akışını olumsuz etkiliyor ve çözüm bekliyor.

"OTOPARK YOK, ŞİKAYET ÇOK"

Şehir kanalizasyonunun durumundan da bahsedilen raporda; otopark sorunu, "Şehirde otopark yoktur, şikayet çoktur" ifadeleriyle tanımlanırken, 2021 yılına baktığımızda da aynı sorunlarla baş başa kalıyoruz.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum