Özel İdare, 1 puana razı oldu;

Özel İdare, 1 puana razı oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Bölge 2. Grup'ta mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü (KHS), Bartınspor ile 0-0 berabere kaldı...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Bölge 2. Grup'ta mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü (KHS), Bartınspor ile 0-0 berabere kaldı.

Özel İdare, önceki gün ligde 3'üncü hafta karşılaşmasında Kastamonu Gazi Stadı'nda Bartınspor ile karşılaştı. Mücadeleye konuk ekip Bartınspor etkili başladı. Hızlı hücum ve pozisyon üretme başarısı gösteren Bartın ekibi, ilk yarıda oyun üstünlüğü sağladı. Her iki ekip de birkaç gol pozisyonuna girse de sonuç çıkmadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya ise hızlı başlayan taraf Özel İdare KHS olurken, ikinci devrenin ilk 15 dakikasında rakip kaleyi deneyen sarı-lacivertliler, bir türlü aradığı golü bulamadı. Bu dakikadan itibaren Bartınspor etkinliği artsa da kontra ataklardan da sonuç çıkmadı. Kastamonu ekibi, BAL'ın 3'üncü hafta karşılaşmasından Bartınspor karşısında 0-0 eşitlikle ayrıldı. Alınan bu sonuçla birlikte Özel İdare KHS puanını 5'e çıkarttı.

SIRADA 1074 ÇANKIRI VAR

Temsilcimiz, ligin 4'üncü haftasında ise 1074 Çankırıspor ile deplasmanda mücadele edecek. 21 Kasım Pazar günü oynanacak olan maç, saat 14.00'te başlayacak.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum