Biz 'bitti' demeden bitmez!;

Biz 'bitti' demeden bitmez!

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, 9'uncu maçında konuk ettiği Cebelitarık'ı 6-0 mağlup etti...

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, 9'uncu maçında konuk ettiği Cebelitarık'ı 6-0 mağlup etti.

Millilerimizin Dünya Kupası yolundaki en önemli eşiklerden biri olan maç, İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Türkiye oldu. Milli takımımız, 11. dakikada Kerem Aktürk'ün attığı golle durumu 1-0'a getirdi. Bu dakikadan itibaren baskıyı daha da arttıran ay yıldızlı ekibimiz, Halil Dervişoğlu'nun 38. ve 41. dakikalarda attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. A Milliler, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürürken, gol yağmuruna devam ettik. 65. dakikada Merih Demiral'ın kaydettiği golle ikinci devrenin gol perdesi aralanırken; 81. dakikada Serdar Dursun, 84. dakikada ise Mert Müldür'ün fileleri sarsmasıyla birlikte Türkiye, Cebelitarık'ı 6-0'lık skorla mağlup etti.

Milliler, bu sonuçla G Grubu'ndaki puanını 18'e yükseltirken, Norveç'e averajla üstünlük sağlayarak ikinci sıraya yükseldi. Türkiye, gruptaki son maçını ise yarın saat 22.45'te Karadağ ile deplasmanda oynayacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum