Vidinlioğlu ile Yıldırım arasında gülümseten Kastamonu sohbeti;

Vidinlioğlu ile Yıldırım arasında gülümseten Kastamonu sohbeti

Esprili kişiliğiyle tanınan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Kastamonu Belediyesi ziyaretinde renkli görüntüler ortaya çıktı....

Türkiye Cumhuriyeti Son Başbakanı, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Kastamonu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Son Başbakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım Kastamonu Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu ile bir araya geldi.

İlgisi alakası, Kastamonu’ya yakınlığıyla bilinen ve şehrimizde bir dizi programda yer almak üzere bulunan Binali Yıldırım’ın Kastamonu Belediyesi ziyareti Başkan Vidinlioğlu ile bir araya gelmesine ve keyifli bir Kastamonu sohbetinin ortaya çıkmasına vesile oldu.

Vidinlioğlu ziyaretle ilgili olarak: “Türkiye Cumhuriyeti Son Başbakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Sayın Binali Yıldırım’ı belediyemizde ağırladık. Kastamonu’muz üzerine keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik.

Nazik ziyaretleri için Sayın Binali Yıldırım’a teşekkür ediyor; evliyalar ve şehitler diyarı Kastamonu’muza hoş geldiniz dileklerimi sunuyorum” dedi. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum