" Taşköprü’yü sarımsak kokusu ile biliriz, ancak şu an torpil kokusu sarmış durumda";

" Taşköprü’yü sarımsak kokusu ile biliriz, ancak şu an torpil kokusu sarmış durumda"

Taşköprü Belediyesi İŞKUR üzerinden 20 kişilik işe alım bildirgesi yayımladı. Başvuru bildirgesinin yayında kısa süre kalması ve 20 kişilik alım için sadece 35 başvurunun olması tepki aldı....

Bunun üzerine açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl başkanı Hikmet Erbilgin: Taşköprü’yü sarımsak kokusu ile biliriz. Ancak şu an torpil kokusu sarmış durumda. Taşköprü Belediyesi’ne işe alımlarda MHP İlçe Başkanı’nın eşinden, müdür oğluna çokça mülakatta “başarmış” kişiler var. Neydi “Vatan, Millet, Sakarya”

Belediye başkanı Abdullah Çatal’ı alkışlıyoruz." dedi.

"MÜLAKATI GEÇEREK İŞE ALINAN ELEMANLARIMIZI TEBRİK EDİYOR, ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprü Belediyesi'ndeki İŞKUR üzerinden yapılan alıma ilişkin açıklama yayınladı. Başkan Çatal açıklamasında; "35 başvurunun gerçekleştiği eleman alımı ilanının ardından komisyonca yürütülen titiz çalışma ile 20 kişinin asil olarak işe alımı gerçekleşmiştir. Mülakatı geçerek işe alınan elemanlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal açıklamasında; "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaklaşık 37 personelimizin gerek emekli olarak gerekse şahsi sebeplerden dolayı işten ayrılmasından kaynaklı belediyemiz çalışmalarında iş kaybını önlemek amacıyla İŞKUR üzerinden yaptığımız ilan yolu ile eleman alımı yapmış bulunmaktayız. 35 başvurunun gerçekleştiği eleman alımı ilanının ardından şahsımın da şehir dışında olması nedeniyle belirlenen komisyonca yürütülen titiz çalışma ile 20 kişinin asil olarak işe alımı gerçekleşmiştir. Mülakatı geçerek işe alınan elemanlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum