"Liderliği kaptırmayacağız";

"Liderliği kaptırmayacağız"

KURŞUNLU MAÇI ÖNCESİ KONUŞAN TAŞKÖPRÜSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAYAR: "Liderliği kaptırmayacağız"...

Taşköprüspor Teknik Direktörü Cengiz Bayar, takımın durumunu ve ligin 3'üncü haftasındaki Kurşunlu maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 5'inci Bölge 2'nci Grubu'nda mücadele eden Taşköprüspor'un lig durumunu değerlendiren teknik direktör Bayar, bu sezon iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve transferler yaptıklarını söyledi. Sezon öncesinde iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini de söyleyen sarı kırmızılıların hocası Bayar, "Kulübümüzün başta Başkanı Hüseyin Aytaç Altan olmak üzere tüm yönetimi inanılmaz bir uyum içerisindeler. Bu uyumda ilk önce teknik ekimize yansıdı ve dolayısıyla takımız da aynı doğrultuda karakterli oyuncularla kuruldu. Oyuncularımız verileni kavrayan, kendinden istenileni en iyi şekilde yapmaya çalışan, sahada dinamik ve mücadeleden asala kopmayan bir yapıya sahipler. Buda istediğimiz doğrultuda başarıya doğru gidiyor” dedi.

“DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Ligde çok iyi takımlar olduğuna dikkat çeken Cengiz Bayar, “Biz yeni ve gençlerden kurulu bir takımız ama ne olursa olsun biz oyunumuzdan, mücadelemizden, en önemlisi ise Taşköprü ismini en iyi şekilde temsil etmekten vazgeçmeyeceğiz. Sahaya çıktığımızda mağlup olsak bile tribünlerden alkışı alan taraf olarak sahadan çıkacağımıza inanarak maçlar oynuyoruz. İlk maçımızda rakibimiz Amasra’yı, ikinci maçta ise uzun yıllardır BAL’da mücadele eden Çankırı’yı farklı skorlarla gol yemeden mağlup ettik. Bu da bizi ikinci haftada liderlik koltuğuna oturmayı nasip etti. Her hafta oyunumuzun üstüne koyarak daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Ben Taşköprüspor ailesine güveniyorum. O güven de bizi başarıya götürüyor. Her hangi bir eksiğimiz sorunumuz, sıkıntımız yok. Önümüzdeki maçlara odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

"SAHADAN PUANLA AYRILMAK ADINA SAVAŞACAĞIZ"

Bayar, son olarak hafta sonu oynayacakları Kurşunlu Belediyespor maçıyla ilgili ise şöyle konuştu: “Bu hafta deplasmanda Kurşunlu’ya konuk olacağız. Şu an 3 oyuncumuz sakat. Bunlardan bir tanesini hafta sonu maçına yetiştirmeye çalışıyoruz ama kadromuzda bu arkadaşlarımızın yerini dolduracak isimler var. Hafta başı itibariyle geçtiğimiz iki maçın analizlerini yaptık, eksiklerimizi gördük. Galibiyet alsak da eksiklerimizi unutmuyoruz. Kurşunlu maçında lider olduğumuzun farkında olarak ve bunu kaptırmamak için galibiyet arayacağız. Rakip bizi koltuğumuzdan etmek için kendi evinde mutlak yenmek isteyecek. Bizler aynı oyunumuz ve mücadelemizle sahadan puan yada puanlarla ayrılmak adına savaşacağız."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum