Alfa: Eğitimde Son Nokta;

Alfa: Eğitimde Son Nokta

“Eğitimde Son Nokta” parolasıyla Ocak 2023’te yola çıkarak ilimiz eğitim-öğretimine yeni bir vizyon getiren “Alfa Vip Plus Eğitim Kurumları” yeni eğitim-öğretim yılı açılışını Amorium Hotelde çalışanlarına verdiği akşam yemeği ile gerçekleştirdi....

Vizyonlarının; eğitimde kaliteyi arttıran, nitelikli öğretim yapan, öğrencilerin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst düzeye çıkaran, mesleki becerilerini geliştiren, kaynak kullanımında etkili ve verimli olan, akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmeye öncülük etmek olduğunu ifade edenAlfa Vip Plus Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Matematik Öğretmeni Dr. Aziz Büyükkaragöz; eğitimde, bilimde, sosyal ve kültürel alanlarda kabul gören eğitim odaklı, yenilikçi ve Vip öğretim anlayışına sahip bir eğitim kurumu olarak amaçlarının Kastamonu’nun önde gelen eğitim kurumlarından biri olarak hizmet vermek olduğunu söyledi.

Çok güçlü bir eğitim kadrosuna sahip olduklarını belirten Dr. Aziz Büyükkaragöz, bu kadroyu sınıflardaki akıllı tahtalar, Vip kütüphane ve dijital içeriklerle harmanlayıp, eğitime yepyeni bir soluk getireceklerini ifade ederek bu güzel organizasyonda kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere şükranlarını sundu.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum