"Allah damatlığını da görmeyi nasip eylesin";

"Allah damatlığını da görmeyi nasip eylesin"

Taşköprü Belediye Başkanlığı, hayırsever iş insanı Sadi Kaya’nın destekleri ile düzenlenen sünnet töreninde 45 çocuk erkekliğe ilk adımı attı....

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen eğlenceye sünnet töreni de dahil edildi. Törende sahne alan ses sanatçısı Orhan Çakmak, sevilen şarkılarıyla katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Çifte bayram yaşayan Taşköprü vatandaşları duyduğu memnuniyeti dile getirerek Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal'a teşekkür etti.


30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa; Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İlçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Belediye Başkanı Çatal, sünnet olan çocukların damatlığını da görmeyi temenni ederek: "Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak ve hayırsever iş insanımız Sadi Kaya’nın destekleri ile 45 çocuğumuzun erkekliğe ilk adımını attığı sünnet şölenimizi büyük coşku ile gerçekleştirdik.

Sanatçımız Orhan Çakmak ise bir birinden güzel eserleri Taşköprülü hemşehrilerimiz için seslendirerek, unutulmaz bir geceye imza attı.
Başta desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sadi Kaya’ya, güzel eserler ile geceye imzasını atan Orhan Çakmak’a ve programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Rabbim 45 çocuğumuzun damatlığını da görmeyi nasip eylesin." ifadelerini kullandı.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum