Özdağ, İnebolu'dan seslendi:  "Bayrağınızı alın gelin";

Özdağ, İnebolu'dan seslendi: "Bayrağınızı alın gelin"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu sabah saat 11.00'da İnebolu-Ankara İstiklal Yolunu yürümek üzere tüm Türkiye'ye davet çağrısında bulundu....

Özdağ, yaptığı davet çağrısında şu ifadelere yer verdi: "İstiklal Yolu 100. Yıl yürüyüşüne Cumhuriyetimizin kutlanmak istenmeyen 100. Yılını, İstiklal Yolunu birlikte katederek kutlayalım. Kutlamak isteyen bütün yurttaşlarımızı davet ediyorum. Bayrağınızı alın gelin. 1, 10, 30 kilometre birlikte yürüyelim. Saat 11.00’de İnebolu’dan yola çıkıyoruz. Her saat başı konum atacağım. 10 Eylül’e kadar nerede isterseniz katılın."

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı için iktidarın ve muhalefetin herhangi bir çalışma yapmadığını iddia eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, beraberindeki heyet ile birlikte İnebolu-Ankara İstiklal Yolunu yürümek üzere bugün saat 11.00'da İnebolu'dan hareket edecek.

Özdağ, daha önce yaptığı açıklamada hangi partiden olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm Türkiye'yi İnebolu'dan Ankara'ya yürümeye davet etmişti. Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı münasebetiyle yürünecek yürüyüş bugün saat 11.00'da İnebolu'da başlayacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum