Sporcularımız madalya ile döndü;

Sporcularımız madalya ile döndü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul tarafından organize edilen, N Kolay’ın isim sponsorluğundaki 43. İstanbul Maratonu gerçekleşti...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul tarafından organize edilen, N Kolay’ın isim sponsorluğundaki 43. İstanbul Maratonu gerçekleşti.

"Dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu" unvanını taşıyan, Dünya Atletizm Birliği (World Athletics) tarafından "altın kategori"de gösterilen maraton 43. kez yapıldı. Maratonda; 42K, 15K, Paten ve Halk Koşusu kategorilerinde yaklaşık 40 bin katılımcı ile koşuldu. Bu büyük organizasyona ilimizden ise Merkez Ortaokulu adına bireysel sporcu Bedri Soluk, Türk Telekom adına Altan Kalaycı ve Emre Tekin ile yine bireysel olarak öğretmen Ahmet Timur Demiryoğuran katıldı. Kastamonu adına koşan dört atlet de 42 kilometrelik uzun maratonda mücadele etti. Parkuru Ahmet Timur Demiryoğuran 3 saat 50 dakikada, Emre Tekin 3 saat 54 dakikada, Altan Kalaycı 3 saat 54 dakikada ve Bedri Soluk ise 3 saat 56 dakikada tamamladı. Sporcularımıza 4 saatin altında maratonu tamamladıkları için madalya verildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum