Araç, galibiyete hasret kaldı;

Araç, galibiyete hasret kaldı

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor, evinde karşılaştığı Anadolu Üniversitesi'ne 31-37 mağlup oldu...

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor, evinde karşılaştığı Anadolu Üniversitesi'ne 31-37 mağlup oldu.

Araç Belediyespor, ligin yedinci hafta müsabakasında Araç Spor Salonu’nda Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip olurken, her iki takım da karşılıklı goller buldu. İlk yarının son anlarında pozisyonlardan daha iyi yararlanan Anadolu Üniversitesi, ilk devreyi 13-18 üstünlükle tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Eskişehir ekibi, mücadeleyi 31-37'lik skorla kazandı. Böylece Araç’ın Kızları, ligin yedinci haftasında da istediği galibiyeti elde edemedi ve 1 puanda kaldı.

LİGİN DİBİNE DEMİRLEDİK

Kastamonu ekibi, ligde oynadığı toplam 7 karşılaşmada 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile topladığı 1 puanla 11'inci sırada yer alıyor.

SIRADA YENİMAHALLE VAR

Araç Belediyespor, ligin 8'inci haftasında ise 14 Kasım Pazar günü Yenimahalle Belediyespor ile deplasmanda mücadele edecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum