KSK, yeni sezonu zorlu deplasmanda açacak;

KSK, yeni sezonu zorlu deplasmanda açacak

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 2023-2024 sezonu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor....

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 2023-2024 sezonu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor. GMG Kastamonuspor, sezonu Etimesgut Belediyespor deplasmanında açacak. Rakip Etimesgut Belediyespor, Kırmızı Grup’ta şampiyonluk için mücadele edecek ve bu doğrultuda iddialı transferler yapan takımlar arasında yer alıyor. Başkent temsilcisi yaptığı kaliteli transferlerin yanı sıra hazırlık maçlarındaki performansıyla da geçilmesi zor bir takım sinyallerini veriyor.

Etimesgut Belediyespor yönetiminin ‘Hedefimiz şampiyonluk’ açıklamasının ardından tecrübeli Teknik Direktör Taner Öcal koordinesinde transfer çalışmaları ve sezon hazırlıklarına başladı.

Etimesgut Belediyespor’un dikkat çeken transferleri şöyle: Son olarak Şanlıurfaspor forması ile şampiyonluk yaşayan 1992 doğumlu başarılı santrafor Yakup Alkan, son olarak Kocaelispor formasıyla şampiyonluk yaşayan 1992 doğumlu başarılı santrafor Mertan Caner Öztürk, Van Spor FK forması giyen 1996 doğumlu başarılı sağ bek Miraç Acer; Süper Lig’de ve TFF 1’inci Lig'de forma giyip 5 şampiyonluk, 3 Play-off, 1 Türkiye Kupası Finali oynama başarılarına imza atan stoper Lokman Gör,uzun yıllar boyunca Süper Lig’de ve TFF 1’inci Lig’de forma giyen 1990 doğumlu tecrübeli orta saha Aykut Çeviker, uzun yıllar boyunca Süper Lig’de forma giyen 1988 doğumlu başarılı file bekçisi Ramazan Köse, son olarak 1’inci Lig ekibi Tuzlaspor forması giyen başarılı sol bek Muhammed Bayır.

Etimesgut Belediyespor sezon öncesi 5 hazırlık maçı oynadı. 2’nci Lig’in yeni ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı FK ile golsüz berabere kalan Başkent ekibi sırasıyla 2’nci Lig ekibi Ankaraspor’u 2-0, 2’nci Lig ekibi Arnavutköy Belediyespor’u 1-0, 2’nci Lig ekibi Kırşehir Futbol Spor Kulübü’nü 3-0, 1’inci Lig ekibi Ankara Keçiörengücü’nü 4-1’lik skorlarla mağlup etti.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum