Avrupa 3.'sü Kastamonu'dan;

Avrupa 3.'sü Kastamonu'dan

Para Badminton’da Kastamonulu Sporcu Tuğçe Çelik Avrupa Üçüncüsü oldu...

Para Badminton Avrupa Oyunları Hollanda’nın Rotterdam şehrinde düzenlendi.


15 – 20 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Avrupa Oyunları’na antrenörlerden Zafer Şahin ve Ayhan Baydil eşliğinde katılan başarılı sporcumuz Tuğçe Çelik verdiği mücadeleler sonunda Avrupa Üçüncülüğü elde ederek ülkemize önemli bir madalya kazandırdı.

Avrupa 3.'sü Tuğçe Çelik, Kastamonu'ya dönüşünün ardından, antrenörler eşliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ı ziyaret etti.

Spor Şube Müdürü Erdun Mutlu’nun da bulunduğu ziyarette İl Müdürü Asrak, Milli Gururumuz Tuğçe Çelik’i ve antrenör Zafer Şahin ile Ayhan Baydil’i aldıkları başarılı sonuçtan dolayı tebrik etti.

Elde edilen Avrupa derecesi nedeniyle oldukça mutlu ve gururlu olduklarını dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Tuğçe Çelik’in gelecekte çıtayı daha da yukarılara taşıyarak Olimpiyatlarda gurur kaynağımız olacağından emin olduklarını belirtti.


Bahreyn, Japonya ve Tayland’da düzenlenen organizasyonlara katılan, buralarda elde edilen deneyimlerle yoğun bir çalışma temposu, büyük emek ve fedakarlıkla bugünlere gelindiğini vurgulayan antrenör Zafer Şahin ve Ayhan Baydil, bu süreçte kendilerine her türlü desteği veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’a, sporcu Tuğçe Çelik'in ailesine ve dönemin yöneticilerine minnettar olduklarını dile getirdi.

Çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini belirten antrenör Şahin ve Baydil gelecekte daha önemli başarılara imza atılacağını söyledi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum