Tüm Türkiye'yi İnebolu'dan Ankara'ya 300 kilometrelik Yolu yürümeye davet etti;

Tüm Türkiye'yi İnebolu'dan Ankara'ya 300 kilometrelik Yolu yürümeye davet etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhuriyetin 100. Yılında tüm Türkiye'yi İnebolu'dan Ankara'ya 300 kilometrelik İstiklal Yolu'nu yürümeye davet etti....

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İktidarın ve muhalefetin Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı için her hangi bir çalışma yapmadığını ve görmezden geldiğini iddia etti. Cumhuriyetin şanla şerefle kutlanmayı hak ettiğini dile getiren Özdağ, Tüm Türkiye'yi Cumhuriyetin 100. yılı için birlikte yürümeye davet etti.

"ADETA YÜZÜNCÜ YIL HİÇ OLMAMIŞ GİBİ DAVRANAN BİR İKTİDAR VAR. MUHALEFETİN DE ÇOK BİR FARKI YOK"

 Cumhuriyetimizin 100. yılına girildiğini belirten Özdağ: "29 Ekim'de Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları yapılacak. Bu sene 100. yılı yaşıyoruz fakat yüzüncü yıl ile ilgili hiçbir kutlamanın yapılmadığını görüyoruz. Adeta Yüzüncü yıl hiç olmamış gibi davranan bir iktidar var. Muhalefetin de çok bir farkı yok. Biz Zafer Partisi olarak 100. yılın hakkıyla kutlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bunun için birçok çalışma yaptık ve yapacağız bundan sonra da.

"HANGİ PARTİYE OY VERİRSE VERSİN CUMHURİYETE İNANAN, CUMHURİYETE BAĞLI OLAN BÜTÜN YURTTAŞLARIMIZI BU YÜRÜYÜŞE DAVET EDİYORUZ "

Bir 100. yıl logosu yaptırdıklarını ve 100. yıl marşı bestelediklerini açıklayan Başkan Özdağ: "Şimdi 100. yılı anmak için yine İnebolu'dan Ankara'ya 300 kilometrelik bir yolu yürümeye hazırlanıyoruz. İnebolu; Gazi Mustafa Kemal'in "Gözüm Sakarya'da kulağım İnebolu'da" dediği yerdir. İstiklal madalyasına sahip tek ilçemiz. 28 Ağustos'ta başlayacak yürüyüşümüz. Çünkü 28 Ağustos 1920'de  yine ilk silahlar gemilerle gelmiş, indirilip kağnılara yüklenerek Ankara'ya doğru yola çıkarılmıştır. Bu yolun adı İstiklal Yolu'dur. Bu yolu dedelerimiz, ninelerimiz kağnılarla cephane ve silahları taşıyarak ayaklarında çarık, yarı aç yarı tok, kar yağdığı zaman bebeklerin üzerindeki örtüleri alıp top mermileri ıslanmasın diye top mermilerinin üzerine örterek yola devam etmişlerdir.

Şimdi biz de aynı yolda 103 sene sonra yola çıkarak Ankara'ya Anıtkabir'e doğru yürüyeceğiz. 100. yıl şanla şerefle kutlanmayı hak ediyor. Ve biz Zafer Parti olarak hangi partiye oy verirse versin cumhuriyete inanan, cumhuriyete bağlı olan bütün yurttaşlarımızı bu yürüyüşe davet ediyoruz. Tabii ki yol uzun, yo zor. Bunun tamamını fiziksel olarak da yürüyemeyebilirsiniz ama bize birkaç saat katılabilirsiniz, bir gün katılabilirsiniz, iki gün katılabilirsiniz. Sadece bayrağınızı, azığınızı ve uyku tulumunuzu alın gelin. Gelin Cumhuriyetin 100. yılı için birlikte yürüyelim." diyerek tüm Türkiye'yi İstiklal Yolu yürüyüşüne davet etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum