‘Kastamonulular onları dürüst siyasetinden bilir’;

‘Kastamonulular onları dürüst siyasetinden bilir’

CHP İl Yönetimi, MHP’li Aydın’ın Baltacı ve Erbilgin’e yönelik sözlerine tepki gösterdi...

MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, partisinin geçtiğimiz gün İnebolu’da düzenlenen ilçe kongresinde CHP Milletvekili Hasan Baltacı ve İl Başkanı Hikmet Erbilgin’e sert sözlerle yüklenmişti.

Aydın’ın sözleri, CHP ilçe başkanları ve il yönetim kurulunun tepkisini çekti. Yüksel Aydın’ın Baltacı ve Erbilgin’e hakaret ettiğinin savunulduğu CHP İl Yönetim Kurulu açıklamasında şöyle denildi; “Yedek MYK Üyesi Yüksel Aydın’ın MHP İnebolu İlçe Kongresi’nde İl Başkanımız sayın Hikmet Erbilgin ile PM Üyemiz ve Milletvekilimiz sayın Hasan Baltacı’ya yönelik hakaret ve iftira dolu ifadelerini şiddetle kınıyoruz. Kastamonulular, İl Başkanımız Hikmet Erbilgin’i  Yüksel Aydın’ın yalan ve iftiralarından değil; Ranta kurban edilmek istenen Alparslan Türkeş Botanik Parkı ihalesine karşı durup öneri getiren siyasetiyle, Belediye’nin kasasına  fazladan 53 milyon 150 bin lira koyarak sağladığı kamu kaynağından, 6 Şubat depremlerinin hemen ardından belediyenin konut için satışa çıkardığı dolgu toprak arazilere yükselttiği itiraz ile Kastamonu’yu bir cinayet mahallinden kurtarışından, Kastamonu hakkını alsın diye verdiği mücadelesinden, Bu şehrin insanları için yaptığı dürüst ve etkin siyasetinden bilir.”

DÜŞEN OYLARININ ANALİZİNİ YAPMAK YERİNE…”

“Kastamonulular Milletvekilimiz Hasan BALTACI’yı Yüksel AYDIN’ın hakaretlerinden değil; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir gün dahi Kastamonu’yu dilinden düşürmeyişinden, bu şehrin yoluna, hastanesine, fabrikasına, esnafına, köylüsüne sahip çıkışından, Kastamonu hakkını alsın diye döktüğü terden, çalışkanlığından,  ahlaklı siyasetinden bilir. Kastamonu iki evladını da yüreğinden bilir, sahip çıkar. Ne acıdır ki, Yüksel Aydın kendisinin sürdürmekte ısrarcı olduğu kirli dil siyasetini Kastamonuluların mahkum ettiğini anlayamamıştır. 90 binden 37 bine gerileyen oylarının analizini yapmak yerine Kastamonu’nun iradesine öfkeyle saldırmayı seçmiştir. Kendisini Kastamonuluların vicdanına teslim ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Yönetim Kurulu olarak, il başkanımızın ve milletvekilimizin yanındayız. Biliyoruz ki; Kastamonu’nun hakkını aramaktan bir gün bile geri durmayan bu şehrin iki evladı Kastamonululara ve bizlere emanettir.” 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum