Tosya Veteranlar, sahaya çıkıyor;

Tosya Veteranlar, sahaya çıkıyor

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Demirci ve TÜFAD Kastamonu Şubesi Onursal Başkanı Nezir Öztürk öncülüğünde kurulan Tosya Veteran Takımı, yarın Çankırı Veteran karşılaşması ile sezona başlıyor...

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Demirci ve TÜFAD Kastamonu Şubesi Onursal Başkanı Nezir Öztürk öncülüğünde kurulan Tosya Veteran Takımı, yarın Çankırı Veteran karşılaşması ile sezona başlıyor.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından Ege, Marmara, Batı-Orta-Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgelerinden oluşan 7 Grupta, 56 takımın katılımıyla düzenlenen, ilimizin ise Kastamonu Masterler ve Tosya Veteranlar olmak üzere 2 takımla temsil edileceği 2021-2022 Engin Karahisar Sezonu Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi hafta sonu oynanacak müsabakalar ile start alacak.

Ligin ilk haftasında temsilcimiz Kastamonu Masterler, yarın saat 13.00’de deplasmanda Karabük Aydınlıkevler Veteranlar ile karşılaşacakken, diğer temsilcimiz Tosya Veteranlar ise yarın saat 14.00’de deplasmanda Çankırı Blediyespor Veteranlar ile mücadele edecek. 

Kastamonu temsilcilerinin de bulunduğu Batı Karadeniz Grubu'nda 10 takımın mücadele edecek. Batı Karadeniz Grubu'nda Kastamonu Mesterler, Tosya Veteranlar, Çankırı Belediyespor Veteranlar, Karabük Aydınlıkevler Veteranlar, Safranbolu Veteranlar, Çaycuma Veteranlar, Kdz. Ereğli Veteranlar, Zonguldak Masterler, Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler, Bartın Şehit Uğur Akyer Veteranlar takımları yer alıyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum