Valiler toplandı! Kastamonu'nun yeni ve eski valileri de katıldı;

Valiler toplandı! Kastamonu'nun yeni ve eski valileri de katıldı

10 Ağustosta yayınlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ilin valisi değişti. Yeni atanan ve görev yerleri değişen 57 Vali, İçişleri Bakanlığında toplandı. Toplantıya Kastamonu'nun eski ve yeni valileri de katıldı....

10 Ağustosta yayınlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ilin valisi değişti. Kararnamenin neticesinde Vali Avni Çakır Kastamonu ilinden Muş iline atandı.   Kocaeli Derince İlçesinde Kaymakamlık yapan Meftun Dallı ise Kastamonu'ya Vali olarak atandı. Toplantıya Kastamonu eski Valisi Avni Çakır ve yeni Vali Meftun Dallı da katıldı.



 “HUKUK VE İNSAN HAKLARIDIR”

 

İçişleri Bakanı Ali Yerli Kaya toplantıdan sonra sosyal medya hesabından şu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 

"Bugün İçişleri Bakanlığımızda, yeni atanan ve görev yerleri değişen 57 Valimizle bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bizlere duyduğu güven ve takdirlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Tüm Valilerimize başarılar diliyorum. İçişleri Bakanlığı ailesi olarak; vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda temel referansımız “hukuk ve insan haklarıdır.”



 

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Derince Kaymakamlığı görevinden Kastamonu Valisi olarak atanan Meftun Dallı yeni atanan ve görev yeri değişen valiler toplantısının ardından şu açıklamayı yaptı:

"Sayın İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya beyefendinin davetine icabetle, yeni atanan valiler toplantısına katıldık. Sayın Bakanımızın emir, tavsiye ve rehberlikleri ile, atandığımız illerde değerli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

 

Vali Avni Çakır ise herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum